Tintti Virtanen

Sisustuspalvelu Interia

Olen espoolainen suunnittelija ja toimin Uudenmaan alueella. Tarjoan palveluitani kotisi suunnitteluun sekä julkitilasuunnitteluun, kuten toimisto- ja myymäläpuolen suunnitteluun. Suunnittelutyöt sovimme joustavasti tarpeesi mukaan, lyhyestä konsultaatiosta koko talon suunnitteluun.

050 490 3077

Millaisia tiloja suunnittelen

Visuaalisesti kauniit ja toimivat tilat rakennetaan asiakkaani näköisistä lähtökohdista. Innostun yllättävistä ja rohkeistakin valinnoista, vaikka harmonisuus onkin lähinnä sydäntäni. Suunnittelijana mietin tilojen ratkaisuja ensisijaisesti toimivuuden kannalta. Pyrin palveluillani helpottamaan asiakkaideni elämää niin remontin tai rakentamisen suhteen, kuin sen jälkeenkin arkielämää sujuvoittavilla tiloilla.

Vahvuuteni suunnittelijana

Asiakaslähtöinen palveluni on positiivista, lämminhenkistä ja joustavaa. Sujuva ja selkeä kommunikaatio on toimivan suunnittelun lähtökohta.

Mottoni

”Koti ei ole kerran suunniteltava taideteos, joka jätetään museoon, vaan alati muuttuva tila, asukkaidensa luoma ja sieluttama, luovuuden leikkikenttä ja kasvun kehto.”