Michaela Raikamo

Funzi Design

Hei, Olen luova ja tehokas toimija. Teen sisustus- ja tilasuunnittelua niin pieniin ja kuin suuriin projekteihin. Suunnittelutyössäni tärkein tehtävä on ratkaista tilojasi koskevat ongelmakohdat ja luoda sinulle toimivat ja viihtyisät tilat. 

040 588 3867

Postiosoite: Läntinen rantatie 3, 02230 Espoo

Millaisia tiloja suunnittelen

Suunnittelussani ”punainen lanka” rakentuu ideoista ja oivalluksista, luoden tilaan yhtenäisen ilmeen sekä toimivan lopputuloksen.

Edellytyksenä suunnittelutyön onnistumiselle ovat asiakkaan kuunteleminen, yhteistyö sekä hyvät vuorovaikutustaidot eri osaajien kanssa sekä kyky nähdä projekti kokonaisuutena. Nämä asiat ovat vahvasti läsnä suunnittelutyössäni.  Jokainen suunnittelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Käytän suunnittelussa 3D-mallinnusohjelmaa, jolloin tilasta tehtävät kuvat mm. pohjakuva, leikkauskuvat jne. ovat selkeitä ja helposti ymmärrettävissä.  Teen myös 3D-visualisointikuvia, panoraamakuvia sekä videoita, joista asiakkaani on jo suunnitteluvaiheessa helppo havainnoida tuleva tilamuutos, valaistus jne.  Pyrin vaalimaan ”kestävän kehityksen periaatteita” unohtamatta laatua, toimivuutta sekä ajattomuutta. Aina ei tarvitse tehdä uusia hankintoja, myös vanhasta voidaan saada kaunista ja toimivaa. 

Lisää tietoa löytyy www.funzidesign.fi Terveisin, Michaela 

Vahvuuteni suunnittelijana

Asiakkaan kuunteleminen, yhteistyökyky, vuorovaikutustaidot eri osaajien kanssa sekä kyky nähdä projekti kokonaisuutena ovat vahvasti läsnä suunnittelutyössäni.

Mottoni

Less is more