Tiina Oilinki

Decorio Design Studio

Olen Tiina Oilinki, Decorio Design Studion yrittäjä ja sisustussuunnittelija. Olen toiminut sisustusalalla vuodesta 2014 ja tarjoan sisustus- ja tilasuunnittelua yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Toteutan erikokoisia projekteja sisustuskonsultoinnista aina laajoihin kokonaisuuksiin.

050 521 9872

Postiosoite: OULU 

Millaisia tiloja suunnittelen

Intohimoni ja vahvuuteni sisustussuunnittelussa on toimivan kokonaisuuden hahmottaminen ja hallitseminen. Suunnittelen koteja, joissa eletään arkea, viihdytään ja nautitaan yhdessäolosta. Suunnitelmissani suosin ajattomia ratkaisuja ja hankintoja sekä hyödynnän aina mahdollisuuksien mukaan myös olemassa olevaa. Tunnen ajankohtaiset sisustustrendit, mutta lähtökohtani suunnittelussa on aina asiakkaan tarpeet ja mieltymykset.

Erityisesti uudiskohteiden tilaratkaisuissa sekä keittiö- ja kiintokalustesuunnittelu tarpeissa ja pintamateriaalivalinnoissa voit kääntyä puoleeni.

Suunnittelen myös yritysten toimitiloja ja etenkin myymäläsuunnittelu on osaamistani. Oma kokemukseni ja osaaminen kaupan alalta, palvelumuotoilusta ja visuaalisesta markkinoinnista tukee työtäni.

Suosin aina mahdollisuuksien mukaan paikallisia ja kotimaisia toimijoita. Teen yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa varmistaakseni parhaan mahdollisen lopputuloksen ja tilaan sopivat ratkaisut. Minulla on kattava yhteityöverkosto ja etsinkin aina tarvittaessa projektiin parhaiten sopivat yhteistyökumppanit.

Vahvuuteni suunnittelijana

Vahvuuteni sisustussuunnittelijanana on kokonaisuuden hahmottaminen ja hallinta, käytännönläheisyys sekä kiintokalusteiden ja pintamateriaalien yhteensovittaminen.

Mottoni

Less is more