Johanna Jämsä

Dekotila

Hei! Olen helsinkiläinen sisustussuunnittelija. Autan mielelläni kodin, vapaa-ajan asunnon ja toimitilan haasteissa. Nautin työstäni ja siitä, että voin auttaa asiakkaitani. Suunnittelen remontteja, uudiskohteita ja sisustuksia. Kädenjäljessäni korostuvat tyylikkyys, kodikkuus ja käytännöllisyys.

050 351 5112

Postiosoite: Pietarinkatu 18 lh.4, 00140 Helsinki

Millaisia tiloja suunnittelen

Autan kodin, vapaa-ajan asunnon ja toimitilan sisustamisen, rakentamisen ja remontoinnin haasteissa. Tyylikkyys, kodikkuus ja käytännöllisyys ovat työni tavoitteet. Toimiva ja kaunis tila luo hyvinvointia. Suosin ajattomuutta, muunneltavuutta ja kestäviä ratkaisuja. Seuraan trendejä ja rakastan design-klassikoita. Värejä ja materiaaleja käytän monipuolisesti. Asiakasta kuunnellen löydän oikeat ratkaisut. Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta myös etäsuunnittelusta minulla on hyviä kokemuksia.

Vahvuuteni suunnittelijana

Hahmotan projektit kokonaisvaltaisesti ja inspiroidun haastavasta ongelmanratkaisusta esim. asunnon pohjapiirroksen äärellä. Rakastan erityisesti vanhojen asuntojen remonttien suunnittelua. Myös erilaisten värien ja materiaalien yhteensovittaminen on innostava palapeli, joka vie minut mukanaan. Työni lopputulos on aina tyylikäs, kodikas ja käytännöllinen.

Mottoni

Kauneus ja käytännöllisyys on välillä haastavaa, mutta aina mahdollista yhdistää.