Sirpa Linnanmäki

Sirpa Linnanmäki Interior Design

Olen Sirpa Linnanmäki, pitkänlinjan sisustamisen ammattilainen (kokemusta alalta jo 30 vuotta) , sisustussuunnittelija, käsi- ja taideteollisuusopettaja, muotoilija (tekstiili), taideteollisuusliitto Ornamon jäsen (TEXO, tekstiilitaiteilijat). Intohimonani tilasuunnittelu, sisustussuunnittelu, valaistussuunnittelu, remonttisuunnittelu.

0400 929 473

Postiosoite: Korkeavuorenkatu 3 LH3, 00140 Helsinki

Millaisia tiloja suunnittelen

Luon tiloja, jotka ovat käytännöllisiä ja kauniita, kestävät aikaa. Osaan loihtia eri tyylisiä tilakokonaisuuksia ja tunnelmia. Haluan, että tilassasi näkyy toiveesi ja tarinasi, ilmentää se sitten sinua tai yritystäsi. Ammennan ideoita arkkitehtuurista, muotoilusta, taiteesta, elämän monista väreistä. Hahmotan tilojen potentiaalin ja hengen ja minulla on taitava värisilmä. Kykyni luoda kokonaisuuksia, yhdistellä materiaaleja ja värejä toisiinsa on hioutunut pitkän suunnittelukokemukseni myötä.

Tykkään tehdä ´kädet savessa´ -projekteja, saada aikaan arkea palvelevaa toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä. Olen tehnyt pitkän uran kaupan alalla sisustamisen parissa: Marimekko, Fiskars Home, Stockmann ja kansainvälinen viestintätoimisto Hill&Knowlton Finland, työnantajiani ennen yrittäjänuraani, jota takana 12 vuotta.

Asiakas, sinä, olet minulle ykkönen, sinun tarpeesi. Teen suunnittelutyötäni intohimolla, etsien parhaita ratkaisuja tilasi toimivuuteen. Luon tiloja, jotka ovat käytännöllisiä ja kauniita, kestävät aikaa. Osaan loihtia eri tyylisiä tilakokonaisuuksia ja tunnelmia. Haluan, että tilassasi näkyy toiveesi ja tarinasi, ilmentää se sitten sinua tai yritystäsi. Ammennan ideoita arkkitehtuurista, muotoilusta, taiteesta, elämän monista väreistä. Hahmotan tilojen potentiaalin ja hengen ja minulla on taitava värisilmä. Kykyni luoda kokonaisuuksia, yhdistellä materiaaleja ja värejä toisiinsa on hioutunut pitkän kokemukseni myötä. Laaja-alainen näkemys sisustusprojektien hallinnassa on kaiken onnistumisen A&O. Pidän sovituista asioista kiinni, olen projektijohtamisessa napakka. Haluan, että asiat sujuvat ja aikataulut pitävät. Hymy ja nauru ovat minulle ominaisia sekä kykyni tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Millaisen sinä haluat kotisi/tilasi olevan? Mietitään ja suunnitellaan sitä yhdessä, olen palveluksessasi.

Vahvuuteni suunnittelijana

Minulla on hyvä tilan- ja värinhahmotuskyky, hyvä ongelmanratkaisukyky, olen idearikas ja minulla on hyvät projektinjohtotaidot sekä laajat kontaktiverkostot. Laaja-alainen näkemys sisustusprojektin hallinnassa on kaiken onnistumisen A&O. Pidän sovituista asioista kiinni, olen projektijohtamisessa napakka. Haluan, että asiat sujuvat ja aikataulut pitävät. Hymy ja nauru ovat minulle ominaisia sekä kykyni tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Mottoni

Kyllä tämä tästä hoituu ja priimaa pukkaa tulemaan.