Paula Rivinoja-Kulju

Sisustussuunnittelu Paula Rivinoja-Kulju

Olen Paula Rivinoja-Kulju ja teen tila- ja sisustussuunnittelua sekä valaistussuunnittelua Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Suunnittelen koteja ja vapaa-ajan asuntoja sekä toimitiloja ja muita julkisia kohteita. Työni kulmakivi on asiakas. Yhteistyöllä syntyy toimivia, kauniita ja asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja. Toimintaani kuuluu myös 3d visualisoinnit sekä etä-yhteyksien hyödyntäminen.

044 5923 134

Postiosoite: Peltolanraitti 2, 17200 Vääksy

Millaisia tiloja suunnittelen

Hyvin suunniteltu tila on toimiva, kaunis ja kestää aikaa. Se syntyy kerroksellisuudesta ja harkituista yksityiskohdista sekä toimintaa tukevasta kalustuksesta.

Valaistussuunnittelu on olennainen osa sisustus- ja tilasuunnittelua.
Tarjoan asiakkailleni sisustus- ja tilasuunnittelupalveluita sekä valaistussuunnittelua.

Suunnittelukohde voi olla pieni tai suuri ja sisältää koko suunnittelun tai vain osia siitä. Suunnittelen sekä uudis- että saneerauskohteita, yksityisiä ja julkisia kohteita.

Pyrin työssäni käyttämään ekologisia ja mahdollisimman hiilineutraaleja tuotteita.
Asiakkaan toiveet ja tavoitteet ohjaavat työtäni.

Vahvuuteni suunnittelijana

Yhteistyö asiakkaan ja projektiin liittyvien muiden toimijoiden kanssa on ensiarvoisen tärkeää. Olen kokenut yhteistyöntekijä sekä vastuunkantaja ja pidän huolta, että projekti viedään yhteistyöllä onnistuneesti loppuun.

Olen suunnitellut paljon vanhojen arvokohteiden saneerauksia ja perinnerakentaminen ja siinä käytetyt materiaalit ovat minulle tuttuja.
Olen kiinostunut myös ihmisen hyvinvointiin tähtäävästä biofilisestä suunnittelusta ja tämä näkyy sekä uudiskohteiden että julkitilojen suunnittelussani.

Käytän työssäni 3d-visualisointeja havainnollistamisen tueksi.

Mottoni

Hyvin suunniteltu ja toteutettu tila lisää hyvinvointia ja jaksamista!