Malla Tapio

Sisustamalla Interior Design Oy

Suunnittelen brändin mukaisia toimitiloja yrityksille ja asiakkaan toiveiden mukaisia yksilöllisiä koteja ja vapaa-ajan asuntoja. Hyvinvointi ja vastuullisuus huomioiden tilasi saavat ratkaisun joka kestää aikaa. Trendiasiantuntijana saat minulta myös viimeisimmän tiedon sisustuksen uutuuksista.

050 300 8599

Postiosoite: Kuutamokatu 2 F 64, 02210 ESPOO

Millaisia tiloja suunnittelen

Kymmenien vuosien kokemus tuotekehityksestä ja valikoimanhallinnasta on opettanut tulkitsemaan kuluttajamieltymyksiä ja haistamaan tulevia trendejä. Pyrin aina huomioimaan rakennusten arkkitehtuurin silloinkin, kun yhdistellään uutta ja vanhaa. Onnistunut kokonaisuus huomioi tilan mittasuhteet, valon, materiaalit ja värit. Korostetaan sitä mikä on rakkainta ja varmistetaan, että arki on sujuvaa.

Minut palkataan usein kun kaivataan persoonallistia twistiä, jossa vähän jo kuikuillaan tuleviin kansainvälisiin sisustussuuntauksiin. Olen suunnitellut suuria toimistokokonaisuuksia, yritysten edustustiloja ja myymäläkonsepteja. Yksityispuolella olen suunnitellut 100-vuotiaista kartanoista flippauskonseptin kaupunkiyksiöihin. Teen myös kaupallisia stailauksia yrityksille ja messuille ja tapahtumiin.

Vahvuuteni suunnittelijana

Värit ja Trendit ovat supervoimani. Toimin sisustustrendien asiantuntijana sisustusmessuille, huonekaluketjuille ja medialle. Hallitsen eri sisustustyylit ja yhdistelen niitä rohkeasti.

Suunnitelupöydälläni on myös lajitelma harmaan sävyjä, mutta eniten sytyn kun voin hyödyntää tietouttani väreistä ja niiden vaikutuksista tunnelmaan ja tunteisiin. Teen suunnitelman aina asiakkaan budjetin huomioiden ja projektinhallinnastakin on vankka kokemus. Rennon ratkaisukeskeisesti huomioin myös kierrätysmahdollisuudet ja muokattavuuden.

Laajan yhteistyöverkostoni kautta löytyy oikeat tuotteet ja tekijät.

Mottoni

 Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Toimivaa ja viihtyisää oman elämäsi makuista unelmaa lähdetään tavoittelemaan.