Lea Ylinen

Homeslikeyou

Hei olen Lea, toimin tila- ja sisustussuunnittelijana omassa yrityksessäni Tampereella. Intohimoni on auttaa asiakkaitani löytämään oma tyylinsä ja auttaa sen toteuttamisessa. Kohteesi voi olla pieni tai suuri, sijaita vaikka Inarissa tai Espanjassa. Pääsääntöisesti toimin kuitenkin Pirkamaan ja Etelä-Suomen alueella.

044 071 0070

Postiosoite: 33100 TAMPERE

Millaisia tiloja suunnittelen

Koska jokainen meistä on persoona, haluan ottaa huomioon asukkaan persoonallisuuden sisustamisessa ja tilaratkaisuissa. Ottaen mukaan rohkeita vaihtoehtoja ja yksityiskohtia, korostamaan juuri Sinun tyyliäsi. Kuitenkaan unohtamatta käytännöllisyyttä, harmoniaa ja rakennuksen henkeä. Suunnittelen pääsääntöisesti yksityiskoteja ja vapaa-ajan asuntoja, sisältäen terassit, parvekkeet sekä viherrakentamisen. Suunnittelutyössä haluan ottaa huomioon aina rakennuksen arkkitehtuurin ja aikakauden, sopivasti sekoittaen uutta ja vanhaa.

Vahvuuteni suunnittelijana

Vahvuuteni on nähdä valmis kokonaisuus, jossa värit, harmonia ja valaistuksen monimuotoisuus on huomioitu. Olen myös toteuttanut useita kohteita itse remontoiden, joten minulla on näkemystä ja kokemusta remontoinnista ja sen mahdollisista haasteista. Ongelmanratkaisussa olen vahva idealisti, mikä auttaa projektin eteenpäin viennissä ja aikataulussa pysymisessä. Erityisenä vahvuutenani on, että pystyn luomaan luotettavan ja rennon ilmapiirin yhteistyöllemme. Suunnittelun keskiössä on aina ihminen ja hänen kotinsa.

Mottoni

”Vaikka läpi harmaan kiven”. Viittaa siihen, että haasteellisissakin tilanteissa ei anneta periksi vaan viedään asia kunnialla maaliin.