Heli Virtanen

Suunnittelutoimisto Iloa360 Oy

Olen Helsingin Paloheinässä asuva yrittäjä, sisustussuunnittelija ja KTM. Teen sisustus- ja tilasuunnittelua yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Suunnittelukohteeni vaihtelevat isoista monitilatoimistoista kompakteihin keskustayksiöihin, ja teen sekä uudis- että saneerauskohteiden suunnittelua.

040 844 1464

Postiosoite: 00670 Helsinki

Millaisia tiloja suunnittelen

”Kotien sisustuksissa minua miellyttää persoonallisuus sekä kerroksellisuus, jossa uusi ja vanha tai eri tyylit yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Ajatuksella suunniteltujen kokonaisuuksien lisäksi arvostan hyvin suunniteltuja valaistuksia, harmonisia värimaailmoja, luonnonmateriaaleja sekä tilojen toimivuutta asukkaiden arjessa. Suosin myös taiteen käyttöä sisustuksen viimeistelyssä.
Toimistojen ja julkitilojen suunnittelussa minua kiehtovat käyttäjiä inspiroivat tilat, jotka sekä henkilöstö että asiakkaat kokevat toimiviksi ja viihtyisiksi. ”

Vahvuuteni suunnittelijana

Yhtenäisten kokonaisuuksien hahmottaminen, idearikkaus ja ratkaisukeskeisyys. Olen saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtani myös hyvistä yhteistyökyvyistäni.

Mottoni

Kaunis ja toimiva asuin- ja elinympäristö on hyvinvoinnin lähde. Tästä ajatuksesta tulee myös yritykseni nimi – iloa360.