Jäseneksi

Varsinaista jäsenyyttä Sissareihin voi hakea henkilö, jolla on suoritettuna joko

  1. AJK-Jatkokoulutuksen 12-14kk sisustussuunnittelijakoulutus
  1. muu todistetusti vastaava koulutus tai omaa vastaavat taidot. Todistaakseen ammattitaitonsa tulisi
    toimittaa tutkintotodistus ja portfolio yhdistyksen hallitukselle. Portfolion voi toimittaa joko sähköisesti tai fyysisenä kansiona.
    Referenssit viimeisen 3 vuoden ajalta.

Jäsenmaksu on 40€/vuosi.

 

Näin haet jäseneksi:

Hae jäsenyyttä membookin kautta TÄSTÄ.

Tämän jälkeen lähetä sähköpostilla pyydetyt tiedot osoitteeseen [email protected]. Otsikoi ”Jäsenhakemus”. Kerro sähköpostissa milloin olet valmistunut sisustussuunnittelijaksi ja mistä koulusta ja mahdollisen yrityksesi nimi. Liitä sähköpostiin kuva todistuksestasi, portfolio sekä referenssit, mikäli niitä on.

Jos haluat jättää portfolio-kansion fyysisesti, kysy tarkempia ohjeita. 

Portfolion sisältö:

  • Ammatillisen osaamisen esittäminen: sis. vähintään 3 suunnitteluprojektia kotien ja/tai julkisten tilojen sisustussuunnittelusta. 
  • Esitettävän tilasuunnittelun osa-alueita ovat mm. kuivat ja kosteat tilat, valaistus, pintamateriaalit, kiinto- ja irtokalustesuunnittelu ja kalustepiirustukset. 
  • Tekniset piirustukset ja huonekortit: pohjapiirustukset, kalustepohjapiirustukset, seinäprojektiot ja mahdolliset yksityiskohta- piirustukset mitoituksineen. Piirustuksissa on oltava nimiö, josta selviää suunnittelija.
  • Mikäli hakija on tehnyt jonkun projektin yhdessä toisen kanssa, tulee esityksessä käydä ilmi hakijan työn osuus ja rooli.
  • Hakijan tulee osoittaa portfoliolla, että hän hallitsee ja ymmärtää suunnitteluprojektin eri vaiheet.
  • Voit myös esittää referenssiluettelon suunnitteluprojekteista.