Paula Hellberg

Paula Hellberg

Sisustussuunnittelu Paula Hellberg

Olen helposti lähestyttävä idearikas sisustussuunnittelija Länsi-rannikolta. Toimin pääsääntöisesti Satakunnan alueella, työskentely onnistuu muuallakin. Aistiesteettömien hyvinvointia tukevien tilojen suunnittelu on lähellä sydäntäni <3

044 345 6495

Millaisia tiloja suunnittelen

Autan suunnittelemaan ja luomaan aistiesteettömiä, jaksamista, toimintakykyä sekä yksilölliset tarpeet huomioivia hyvinvointia tukevia tiloja erilaisiin ympäristöihin. Kiinnittämällä huomioita ja tekemällä muutoksia ympäristöihin, joissa vietämme paljon aikaa, voidaan vähentää turhaa kuormitusta ja vapauttaa energiaa jaksamiseen ja mielekkääseen tekemiseen.

Vahvuuteni suunnittelijana

Innostun uusista projekteista ja ihmisistä, olen projekteissa aina aidosti mukana täydellä sydämellä. Aikaisemman sosiaalialan koulutuksen ja työkokemuksen johdosta minulla on ymmärrystä ja asiantuntemusta aistiesteettömästä suunnittelusta ja sen merkityksestä sitä erityisesti kaipaaville.

Olen saanut olla mukana monissa erilaisissa projektitiimeissä toteuttamassa upeita, asiakkaiden näköisiä muutoksia. On upea nähdä suunnitelmien heräävän henkiin ja jakaa asiakkaiden kanssa onnistuneen lopputuloksen helpottunut ja onnellinen fiilis!

Mottoni

Ympäristön muutoksilla on melkein aina mieltä piristävä vaikutus.